ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Σεμινάρια

Η υπηρεσία «σεμινάρια» περιλαμβάνει την οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων σχετικών με τη διατροφή & την υγεία για λογαριασμό ομάδας ατόμων με ειδικό ενδιαφέρον, όπως για παράδειγμα ασκούμενων και ασθενών.

Εναλλακτικά, η υπηρεσία περιλαμβάνει και την οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων σχετικών με τη διατροφή & την υγεία για λογαριασμό ομάδας ειδικών όπως για παράδειγμα διαιτολόγοι – διατροφολόγοι, ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, νοσηλευτές, ψυχολόγοι, γυμναστές, κ.α..

Περισσότερα »

Επιστημονική επιμέλεια

Η υπηρεσία περιλαμβάνει τη δημιουργία επιστημονικής μονογραφίας, ενημερωτικού φυλλαδίου που είναι βασισμένο στη σύγχρονη βιβλιογραφία ή συμμετοχή στην ανάπτυξη μενού και τη σύνταξη διατροφικών πληροφοριών για εταιρεία εστίασης. Ακόμη, μπορεί να περιλαμβάνει συμβουλευτική για την ανάπτυξη ενός νέου προϊόντος διατροφής.

Περισσότερα »

Διατροφικός επισκέπτης

Σκοπός της υπηρεσίας είναι η ενημέρωση επαγγελματιών υγείας διαφόρων ειδικοτήτων, όπως για παράδειγμα διαιτολόγων και ιατρών σχετικά με καινούργια προϊόντα διατροφής καθώς και η υπενθύμιση για τη χρησιμότητα προγενέστερων προϊόντων. Για την επίτευξη αυτού του στόχου συνεργαζόμαστε και προσφέρουμε την κατάλληλη εκπαίδευση και προετοιμασία σε επιστήμονες Διαιτολόγους – Διατροφολόγους συνεργάτες μας.

Περισσότερα »

Συγγραφή άρθρων

Η επιστημονική μας κατάρτιση μας δίνει τη δυνατότητα να κατανοούμε σε βάθος τα επιστημονικά δεδομένα ενώ η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες και τις ανησυχίες των καταναλωτών σε σχέση με τη διατροφή και την υγεία. Επιπρόσθετα, η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Διαιτολόγου – Διατροφολόγου καθώς και η εμπειρία μας προσδίδουν αξιοπιστία στα άρθρα που υπογράφουμε.

Περισσότερα »

Πρόγραμμα ευεξίας

Πιστεύουμε ότι ισορροπημένη διατροφή θωρακίζει την υγεία ενώ προσφέρει ευεξία. Σκοπός της υπηρεσίας είναι να προσφέρει μια ολιστική συμβουλευτική διατροφής και ευεξίας στο προσωπικό μιας εταιρείας/ ενός οργανισμού ή σε σχολεία/ φορείς. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την πλήρη διατροφική αξιολόγηση των εργαζομένων/ μαθητών, τη διατροφική συμβουλευτική, παρεμβάσεις στο χώρο εργασίας/ στα σχολεία με σκοπό τη βελτίωση της υγείας των εργαζομένων/ μαθητών καθώς και τη συμβουλευτική όσον αφορά στο καθημερινό μενού σίτισης τους.

Περισσότερα »