ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Διαχείριση βάρους

Διαχείριση βάρους

Σκοπός της υπηρεσίας είναι η βελτίωση της σχέσης του ατόμου με το φαγητό και μέσα από αυτή τη βελτίωση, η ανάπτυξη δεξιοτήτων που θα το βοηθήσουν στη διατήρηση ενός σταθερού και υγιούς σωματικού βάρους.

Βασικός άξονας της υπηρεσίας είναι ο σεβασμός στις διατροφικές προτιμήσεις του ατόμου, στις καθημερινές του συνήθειες, στο πρόγραμμα του καθώς και στις αντιλήψεις του όσον αφορά στο φαγητό και στο σωματικό του βάρος.

Περισσότερα »
Πέρα από τη δίαιτα

Πέρα από τη δίαιτα

“Αυτό δεν είναι ένα πρόγραμμα δίαιτας”. Στο «Πέρα από τη δίαιτα», ενώ σκοπός είναι η απόκτηση και διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους, δίνεται έμφαση στη θετική αυτό-εκτίμηση και στην εικόνα του σώματος και όχι στη «δίαιτα».

Οι χρόνια υπέρβαρες γυναίκες είναι συχνά «παγιδευμένες» σε ένα φαύλο κύκλο απώλειας και επαναπρόσληψης βάρους. Παράλληλα η αυτό-εκτίμηση συνεχώς μειώνεται κατά τη διάρκεια αυτού του φαύλου κύκλου. Η κοινωνική πίεση για αδύνατισμένο σώμα είναι μια πανίσχυρη «δύναμη». Για χρόνια υπέρβαρες γυναίκες αυτό μπορεί να είναι «επικίνδυνο» ψυχολογικά αλλά και οργανικά.

Περισσότερα »
Στάδια της ζωής

Στάδια της ζωής

Η υγιής ανάπτυξη του ανθρώπινου σώματος καθώς και η διατήρηση της υγείας, από τη στιγμή της σύλληψης μέχρι και την ολοκλήρωση της ενήλικης ζωής έχει πολλή μεγάλη αξία. Ο ρόλος της διατροφής είναι καθοριστικός για κάθε στάδιο της ανάπτυξης ενώ αποτελεί σημαντικό παράγοντα προστασίας του ανθρώπινου σώματος ενάντια στα χρόνια νοσήματα.

Περισσότερα »
Αθλητική Διατροφή

Αθλητική διατροφή

Η υπηρεσία «Αθλητική διατροφή» απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την αθλητική τους απόδοση με τη βοήθεια της διατροφής. Περιλαμβάνει αναλύσεις σύστασης σώματος με τον πολυσυχνοτικό αναλυτή InBody720, της εταιρείας Biospace, καθώς και σχεδιασμό εξατομικευμένων προγραμμάτων αθλητικής διατροφής.

Περισσότερα »
Αξιολόγηση

Αξιολόγηση

Η υπηρεσία «Αξιολόγηση» περιλαμβάνει μέτρηση ανάλυσης σύστασης σώματος με τον πολυσυχνοτικό αναλυτή InBody 720 καθώς και αξιολόγηση της διατροφικής πρόσληψης του πελάτη. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται συνεδρία όπου συζητούνται αναλυτικά τα αποτελέσματα της αξιολόγησης και πιθανές κατευθύνσεις.

Η ανάλυση σύστασης σώματος περιλαμβάνει εκτίμηση της λιπώδους μάζας, μυϊκής μάζας, λίπους στην περιοχή της κοιλιάς, οίδημα, ενδοκυττάρια και εξωκυττάρια υγρά, σωματική κατανομή και σωματική δύναμη.

Περισσότερα »
ESPA