Άρθρα


image mask 5 χαρακτηριστικά εκείνων που πετυχαίνουν στη δίαιτα

5 χαρακτηριστικά εκείνων που πετυχαίνουν στη δίαιτα

Κάποιοι άνθρωποι πετυχαίνουν καλύτερα τους διατροφικούς τους στόχους σε σύγκριση με άλλους ή καλύτερα μια περίοδο της ζωής μας μπορεί να τους πετυχαίνουμε καλύτερα σε σύγκριση με μια άλλη περίοδο. Ποια χαρακτηριστικάέχουν οι άνθρωποι, που τη δεδομένη χρονική στιγμή, καταφέρνουν να πετύχουν τους στόχους τους; Με βάση την πολυετή εμπειρία μου σας παραθέτω 5 κοινά χαρακτηριστικά εκείνων που πετυχαίνουν να μειώσουν το βάρος τους.

Περισσότερα »

image mask Πως να ξεκινήσετε δίαιτα: 5 συμβουλές για δυνατό ξεκίνημα

Πως να ξεκινήσετε δίαιτα: 5 συμβουλές για δυνατό ξεκίνημα

Το να ξεκινήσουμε δίαιτα για να μειώσουμε το αυξημένο βάρος μας είναι ένας σημαντικός στόχος όμως παράλληλα μπορεί να δημιουργήσει αυξημένο στρες καθώς περιλαμβάνει αλλαγές σε κάτι που κάνουμε πολλές φορές καθημερινά, να τρώμε και να πίνουμε.

Περισσότερα »

image mask Ω-3 λιπαρά: οφέλη, ζωικές και φυτικές πηγές τους

Ω-3 λιπαρά: οφέλη, ζωικές και φυτικές πηγές τους

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για βέλτιστη υγεία. Παίζουν καθοριστικό ρόλο σε διάφορες σωματικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης του εγκεφάλου, της λειτουργίας του ανοσοποιητικού και της υγείας της καρδιάς. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τα οφέλη των ωμέγα-3, τα τρόφιμα που τα περιέχουν και τις επιπτώσεις στην υγεία.

 

Περισσότερα »

image mask Διατροφή για Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών

Διατροφή για Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών

Το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (ΣΠΩ) είναι μια συχνή αλλά και σύνθετη ορμονική διαταραχή που επηρεάζει τον τρόπο που λειτουργούν οι ωοθήκες. Ο τρόπος ζωής όπως για παράδειγμα το είδος και η ποσότητα της τροφής και η άσκηση μπορούν να βελτιώσουν τα συμπτώματα.

Περισσότερα »

image mask Κουλούρι Θεσσαλονίκης: ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Κουλούρι Θεσσαλονίκης: ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Το κουλούρι Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα αγαπημένο πρωινό για πολλούς από εμάς. Είναι νόστιμο, τραγανό και πολύ εύκολο να το προμηθευτούμε από κάποιο κατάστημα μαζί με τον καφέ μας. Ειδικά αν είναι ζεστό η γεύση του και η ικανοποίηση που προσφέρει απογειώνονται.

Περισσότερα »

ESPA