Το Γραφείο

Χώρος

Το γραφείο μας βρίσκεται σε μια όμορφη και ήσυχη γειτονιά της Αθήνας, σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια από το σταθμό του μετρό Μέγαρο Μουσικής.

Ο χώρος του γραφείου έχει ετοιμαστεί με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι για να σας υποδεχθεί. Σκοπός του είναι να προσφέρει ένα φιλικό, ασφαλές και αρμονικό περιβάλλον.

Περισσότερα »

Εξοπλισμός

Τα «εργαλεία» του γραφείου μας έχουν ως στόχο την έγκυρη αξιολόγηση του ατόμου όσον αφορά στη σύσταση του σώματος του καθώς και τους πιθανούς παράγοντες κινδύνου που σχετίζονται με την υγεία του.

Κάποια από αυτά βοηθούν στην οργάνωση, στην εκπαίδευση και στην κινητοποίηση του ατόμου προς το στόχο που έχει θέσει. Κάθε εργαλείο είναι αποτελεσματικό μόνο όταν χρησιμοποιείται με τον κατάλληλο τρόπο και τη σωστή στιγμή. Η χρήση των παρακάτω εργαλείων πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον πελάτη και όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Περισσότερα »

Προετοιμασία

Για να απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό τις υπηρεσίες που προσφέρουμε θα ήταν θεμιτό να κάνετε την κατάλληλη προετοιμασία. Αρχικά, χρειάζεται η προετοιμασία που αφορά στη μέτρηση με τον αναλυτή InBody 720 και μπορείτε να διαβάσετε επιλέγοντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Περισσότερα »

Αξία υπηρεσιών

Η αξία των υπηρεσιών και οι τρόποι πληρωμής έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη δική σας εξυπηρέτηση και ανάλογα με τη συχνότητα επισκέψεων που θα επιλέξετε. Υπάρχουν τρεις επιλογές. Πληρωμή ανά ραντεβού, ανά μήνα ή αγορά πακέτου επισκέψεων.

Περισσότερα »

Ραντεβού

Το γραφείο εξυπηρετεί όλες τις εποχές του χρόνου. Υπηρεσίες κατά πρόσωπο παρέχονται στην οδό Ηριδανού 6, Αθήνα (2′ από το σταθμό μετρό Μεγ. Μουσικής) ενώ παρέχονται και εξ’αποστάσεως, μέσω skype, σε οποιοδήποτε περιοχή ή χώρα.

Περισσότερα »