Το Γραφείο

Γραφείο

Χώρος

Το γραφείο μας βρίσκεται σε μια όμορφη και ήσυχη γειτονιά της Αθήνας, σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια από το σταθμό του μετρό Μέγαρο Μουσικής.

Ο χώρος του γραφείου έχει ετοιμαστεί με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι για να σας υποδεχθεί. Σκοπός του είναι να προσφέρει ένα φιλικό, ασφαλές και αρμονικό περιβάλλον.

Περισσότερα »
Εξοπλισμός

Εξοπλισμός

Τα «εργαλεία» του γραφείου μας έχουν ως στόχο την έγκυρη αξιολόγηση του ατόμου όσον αφορά στη σύσταση του σώματος του καθώς και τους πιθανούς παράγοντες κινδύνου που σχετίζονται με την υγεία του.

Κάποια από αυτά βοηθούν στην οργάνωση, στην εκπαίδευση και στην κινητοποίηση του ατόμου προς το στόχο που έχει θέσει. Κάθε εργαλείο είναι αποτελεσματικό μόνο όταν χρησιμοποιείται με τον κατάλληλο τρόπο και τη σωστή στιγμή. Η χρήση των παρακάτω εργαλείων πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον πελάτη και όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Περισσότερα »
Προετοιμασία

Προετοιμασία

Για να απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό τις υπηρεσίες που προσφέρουμε θα ήταν θεμιτό να κάνετε την κατάλληλη προετοιμασία. Αρχικά, χρειάζεται η προετοιμασία που αφορά στη μέτρηση με τον αναλυτή InBody 720 και μπορείτε να διαβάσετε επιλέγοντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Περισσότερα »
Τιμές

Αξία υπηρεσιών

Η αξία των υπηρεσιών και οι τρόποι πληρωμής έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη δική σας εξυπηρέτηση και ανάλογα με τη συχνότητα επισκέψεων που θα επιλέξετε. Υπάρχουν δύο επιλογές. Πληρωμή ανά ραντεβού ή αγορά πακέτου επισκέψεων.

Περισσότερα »
Ραντεβού

Ραντεβού

Το γραφείο εξυπηρετεί όλες τις εποχές του χρόνου. Υπηρεσίες κατά πρόσωπο παρέχονται στην οδό Ηριδανού 6, Αθήνα (2′ από το σταθμό μετρό Μεγ. Μουσικής) ενώ παρέχονται και εξ’αποστάσεως, μέσω skype, σε οποιοδήποτε περιοχή ή χώρα.

Περισσότερα »
Πρόσβαση

Πρόσβαση

Το γραφείο βρίσκεται πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό «Μέγαρο Μουσικής», στο ξενοδοχείο Χίλτον και ανάμεσα στις λεωφόρους Βασιλίσσης Σοφίας και Μιχαλακοπούλου.

Περισσότερα »
Covid-19

Covid-19

Το γραφείο μας είναι ανοικτό και μπορούμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας τόσο από κοντά όσο και εξ’ αποστάσεως. Όσον αφορά στις κατά πρόσωπο συναντήσεις η σωστή χρήση χειρουργικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όλη τη διάρκεια παραμονής σας στον χώρο του γραφείου.

Περισσότερα »
ESPA