Blog


image mask 9 βήματα για να τρώμε πιο συνειδητά

9 βήματα για να τρώμε πιο συνειδητά

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν μας αφήνει αρκετό ελεύθερο χρόνο. Λόγω της πίεσης στερούμε το σώμα μας από την απαραίτητη φροντίδα. Κομμάτι αυτής της φροντίδας είναι το τί και πώς τρώμε.

Περισσότερα »

image mask Απώλεια βάρους: μια υπόθεση καθαρά προσωπική

Απώλεια βάρους: μια υπόθεση καθαρά προσωπική

Το μυστικό για μια επιτυχημένη προσπάθεια αδυνατίσματος είναι να εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους της και να τις φέρουμε στα μέτρα μας. Μόνο έτσι θα έχουμε αποτέλεσμα. Και υπάρχουν απλοί τρόποι να το πετύχουμε.

Περισσότερα »

image mask Η “Θαυματουργή” δίαιτα

Η “Θαυματουργή” δίαιτα

Πώς επηρεάζουν το βάρος μας αυτά που τρώμε και πίνουμε; Η μελέτη της επίδρασης των τροφών στον άνθρωπο είναι περίπλοκη και απαιτεί κόπο και χρόνο. Είναι όμως καλύτερη από την προσωπική παρατήρηση, που μπορεί να μας βοηθήσει να χάσουμε κιλά όταν το θέλουμε, αλλά να αποβεί επικίνδυνη για την υγεία μας.

Περισσότερα »

image mask Ο (ίσιος) διατροφικός δρόμος

Ο (ίσιος) διατροφικός δρόμος

Στις αρχές κάθε έτους, έπειτα από μια εορταστική περίοδο μικρότερης ή μεγαλύτερης παρασπονδίας, πολλοί αναζητούν έναν ή περισσότερους τρόπους να εξυγιάνουν και να αποτοξινώσουν τον οργανισμό τους. Από προγράμματα διατροφής που περιορίζουν την κατανάλωση φαγητού σε χυμούς ή συγκεκριμένες τροφές, έως συμπληρώματα και φάρμακα.

Περισσότερα »

image mask Μετά τις διακοπές, τι;

Μετά τις διακοπές, τι;

Στο από καιρό ξεχασμένο ραντεβού με τη ζυγαριά μας μετά τις διακοπές μας πολλοί βρίσκουμε το δείκτη να έχει ανέβει μερικά κιλά. Τότε είναι που αποφασίζουμε να βάλουμε μπροστά και πάλι το «μηχανισμό» μείωσης του βάρους αναπολώντας τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές. Παρόλο που το τέλος του καλοκαιριού και η επιστροφή κρύβουν μια μικρή μελαγχολία δεν χρειάζεται η προσπάθεια για μείωση του βάρους να είναι πολλή δύσκολη.

Περισσότερα »

ESPA