Προετοιμασία

Προετοιμασία

Για να απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό τις υπηρεσίες που προσφέρουμε θα ήταν θεμιτό να κάνετε την κατάλληλη προετοιμασία. Αρχικά, χρειάζεται η προετοιμασία που αφορά στη μέτρηση με τον αναλυτή InBody 720 και μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ακόμη, θα ήταν καλό να γνωρίζετε τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων αίματος που κάνατε όπως για παράδειγμα τη χοληστερόλη, τα τριγλυκερίδια, το σάκχαρο, τη λειτουργία του θυρεοειδούς, το ουρικό οξύ, κτλ. όπως επίσης και τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνετε.

Επιπρόσθετα, θα σας ρωτήσουμε για το ιστορικό του σωματικού σας βάρους και των προσπαθειών που έχετε κάνει με σκοπό τη βελτίωση του. Ενώ, στη συνέχεια θα γίνει λήψη εκτενούς διατροφικού ιστορικού που θα αφορά στις διατροφικές σας συνήθειες, στον τρόπο ζωής σας, στη διατροφή του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, τις ώρες των γευμάτων, την κατανάλωση γευμάτων εκτός σπιτιού, κτλ.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω θα συζητηθούν και συμφωνηθούν σε συνεργασία μαζί σας οι βραχυπρόθεσμοι και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι της συνεργασίας μας και θα δοθεί το αρχικό πλάνο παρέμβασης το οποίο θα είναι εναρμονισμένο με τον τρόπο ζωής σας και τις προτιμήσεις σας.

Σε συνέχεια της αρχικής συνεδρίας, οι επόμενες πραγματοποιούνται ανά εβδομάδα, δεκαήμερο ή δεκαπενθήμερο όπου και αναπροσαρμόζονται οι στόχοι και το πλάνο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που θα συμφωνήσουμε μαζί σας.

ESPA