Γνωριμία

Βιογραφικό

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Δημακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Διατροφής και Μεταβολισμού του University of Surrey (BSc Nutrition).

Έχει μετεκπαιδευτεί στη κλινική διαιτολογία στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας της Ιατρικής Σχολής του King’s College London, με υποτροφία από το National Health Service (MSc Dietetics).

Περισσότερα »
Φιλοσοφία

Φιλοσοφία

Η υγεία είναι ένα από τα σημαντικότερα αγαθά. Η διατροφή αποτελεί ένα τροποποιήσιμο παράγοντα που σχετίζεται με την υγεία. Οι κατάλληλες επιλογές τροφίμων καθώς και η διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους αποτελούν «ασπίδα» ενάντια στα χρόνια νοσήματα ενώ προσφέρουν ευεξία. Σε αντίθεση, οι λιγότερο κατάλληλες επιλογές τροφίμων και το αυξημένο σωματικό βάρος συμβάλουν στην ανάπτυξη χρόνιων νοσημάτων.

Πιστεύουμε ότι η κατάλληλη εκπαίδευση οδηγεί στη βελτίωση της σχέσης του ατόμου με το φαγητό.

Περισσότερα »
Συνεργασίες

Συνεργασίες

Η σύγχρονη προσέγγιση στην υγεία επιτάσσει τη διεπιστημονική φροντίδα (multidisciplinary care) όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Για αυτό το σκοπό συνεργαζόμαστε με ένα εύρος επαγγελματιών, διαφόρων επιστημονικών κλάδων, έτσι ώστε να προσφέρουμε ολοκληρωμένη θεραπεία. Καθώς οι στόχοι του πελάτη αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου, η σύνθεση της ομάδας μπορεί να τροποποιηθεί έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει τις μεταβαλλόμενες σωματικές και ψυχοκοινωνικές του ανάγκες.

Περισσότερα »
ESPA