Διαχείριση βάρους


image mask 5 χαρακτηριστικά εκείνων που πετυχαίνουν στη δίαιτα

5 χαρακτηριστικά εκείνων που πετυχαίνουν στη δίαιτα

Κάποιοι άνθρωποι πετυχαίνουν καλύτερα τους διατροφικούς τους στόχους σε σύγκριση με άλλους ή καλύτερα μια περίοδο της ζωής μας μπορεί να τους πετυχαίνουμε καλύτερα σε σύγκριση με μια άλλη περίοδο. Ποια χαρακτηριστικάέχουν οι άνθρωποι, που τη δεδομένη χρονική στιγμή, καταφέρνουν να πετύχουν τους στόχους τους; Με βάση την πολυετή εμπειρία μου σας παραθέτω 5 κοινά χαρακτηριστικά εκείνων που πετυχαίνουν να μειώσουν το βάρος τους.

Περισσότερα »

image mask Πως να ξεκινήσετε δίαιτα: 5 συμβουλές για δυνατό ξεκίνημα

Πως να ξεκινήσετε δίαιτα: 5 συμβουλές για δυνατό ξεκίνημα

Το να ξεκινήσουμε δίαιτα για να μειώσουμε το αυξημένο βάρος μας είναι ένας σημαντικός στόχος όμως παράλληλα μπορεί να δημιουργήσει αυξημένο στρες καθώς περιλαμβάνει αλλαγές σε κάτι που κάνουμε πολλές φορές καθημερινά, να τρώμε και να πίνουμε.

Περισσότερα »

image mask 4 τρόποι να βελτιώσετε τη σχέση σας με το φαγητό

4 τρόποι να βελτιώσετε τη σχέση σας με το φαγητό

Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και είναι οι ημέρες τις εβδομάδες που συνήθως ξεφεύγουμε περισσότερο στο φαγητό αλλά και εκείνες που ενδεχομένως μας γεμίζουν και με περισσότερες τύψεις.

 

Περισσότερα »

image mask Τρώγοντας πιο συνειδητά

Τρώγοντας πιο συνειδητά

Με το καθημερινό μας πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις είναι δύσκολο να έχουμε χρόνο για να απολαύσουμε το φαγητό μας. Όμως όταν τρώμε γρήγορα, το στομάχι μας μπερδεύει τον εγκέφαλο μας, ο οποίος δεν αντιλαμβάνεται σωστά αν έχουμε χορτάσει ή όχι.

Περισσότερα »

image mask Δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων ή χαμηλού λίπους;

Δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων ή χαμηλού λίπους;

Για όλους εκείνους που έχουν προσπαθήσει να μειώσουν το βάρους τους οι λέξεις δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων και δίαιτα χαμηλού λίπους δεν είναι άγνωστες.

Το ερώτημα είναι εάν κάποια δίαιτα από αυτές προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα στην απώλεια βάρους. Σε αυτό το άρθρο θα συγκρίνουμε τις δυο μεθόδους και την επίδραση τους στο σώμα μας.

Περισσότερα »

ESPA